Cikkünk frissítése óta eltelt 11 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Két hete zajlik a Zöld Város Program kivitelezése. "Minden a tervek szerint halad" – tájékoztatott a fővállalkozó HGT Invest Kft..

"A bontási munkák jelentős részével mára elkészültek, a Liszt téren már a térkő szegélyek beépítése is elkezdődött és több helyszínen az építést megelőző alapozási munkák zajlanak. A Prométheusz parkban a jövő héten kezdődnek a szökőkút gépházának előkészítő munkálatai, valamint a Liszt téren további területek bontásával halad előre a kivitelező, ami újabb területek lezárását jelenti. A boltok, üzletek, hivatalok és lakóházak, lakások megközelíthetősége továbbra is biztosított lesz. A következő hét legnagyobb változása, hogy az Auchan áruház a csak a Kiskorzó tér felől lesz elérhető"

– írja oldalán a szekszard.hu. 

A lakosság hozzáállása pozitív

Gyurkovics János alpolgármester a lakók és a környéken dolgozók további türelmét kérte a Szekszárd szinte teljes belvárosát érintő felújítás miatt.

Továbbra is kérheted a folyamatos tájékoztatást 

Aki a zoldvaros@szekszard.hu címen jelzi elérhetőségét, az közvetlenül is megkapja a projekttel kapcsolatos tájékoztató anyagokat, továbbá a Hivatal a 74/999-313-as számon telefonon is nyújt felvilágosítást munkaidőben, ideértve az augusztus 7-11 közötti igazgatási szünet idejét is.

A kivitelezés várható időtartama: négy hónap.
A látványtervek a www. szekszard.hu/hu/zold-varos oldalon megtekinthetők.