Cikkünk frissítése óta eltelt 4 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.
A Marvel univerzum, ami már több mint két évtizede tartja izgalomban a rajongókat, 2025-ben ismét új fejezettel bővül. A Fantasztikus négyes, ez a kultikus szuperhőscsapat, amely először 2005-ben robbant be a köztudatba, most újra a vásznakra kerül, pedig a franchise legutóbbi felvonása óta már kilenc év telt el. Az új adaptáció nem csak új történetet, de új szereplőgárdát is hoz, jelezve, hogy a Marvel nem fél fa frissítéstől, még a legikonikusabb karaktereinél sem.

Az új Fantasztikus négyes főszereplői között olyan neveket találunk, mint Pedro Pascal, Vanessa Kirby, Ebon Moss-Bachrach és Joseph Quinn. Pascal, aki a közönség szívét először a "Trónok harca" és később "A mandalori" című sorozatokban lopta el, most Mr. Fantastic, azaz Reed Richards bőrébe bújik. Vanessa Kirby, aki a "Pieces of a Woman" című filmben nyújtott alakításával hívta fel magára a figyelmet, Sue Storm, azaz a Láthatatlan Lány szerepét tölti be. Johnny Storm, vagyis a Fáklya szerepében a "Stranger Things" sorozatból ismert Joseph Quinn tűnik fel, míg Ben Grimm, azaz a Szikla karakterét Ebon Moss-Bachrach alakítja.

A film rendezői székébe Matt Shakman ül, aki a forgatókönyvet Josh Friedman, Jeff Kaplan és Ian Springer írásából viszi vászonra. Shakman neve garancia lehet a minőségre, hiszen korábban már bizonyított különböző televíziós projektekben. A rajongóknak azonban türelmet kell gyakorolniuk, mivel a premierre 2025. július 25-ig várnunk kell.

A Marvel Studios 2024-ben csak egyetlen filmet, a "Deadpool & Farkas"-t kínálja a rajongóknak, de 2025-ben igazi csemegével tér vissza. A Fantasztikus négyes mellett az új Amerika Kapitány, a Thunderbolts és a Penge is bemutatkozik, míg 2026-ra egy új Bosszúállók film is a láthatáron van. Ez a sokszínű kínálat ismét bizonyítja, hogy a Marvel univerzum továbbra is képes megújulni és a rajongókat újabb és újabb izgalmas történetekkel kápráztatni el.

A Fantasztikus négyes újraértelmezése nem csak a Marvel rajongóknak ígér izgalmakat, hanem azok számára is, akik szeretik a minőségi szuperhősfilmeket. Pedro Pascal, Vanessa Kirby, Joseph Quinn és Ebon Moss-Bachrach főszereplésével, valamint Matt Shakman rendezésében a klasszikus történet új köntösben kerül a nagyközönség elé, így újra bebizonyítva, hogy a Fantasztikus négyes időtlen klasszikus, amely mindig képes megújulni.