Sőt! Egy bogyiszlói férfi motorral közlekedett az 5116-os számú úton Bogyiszló irányából Tolna irányába. Haladása során nem megfelelően választotta meg a sebességét, így elvesztette uralmát a jármű irányítása felett, a bal oldalára dőlve az úttesten csúszni kezdett, majd elesett. A balesetben a motoros súlyosan megsérült.

A 6-os számú főúton két motoros is sérült. Az egyik esetben egy szekszárdi fiatalember közlekedett motorral Paks irányába. Nem tartott megfelelő követési távolságot és egy előtte haladó, forgalmi okból lassító, a Dunaszentgyörgy, Várdomb utcába bekanyarodó autó hátuljának ütközött és elesett. A balesetben a motoros könnyebben sérült.

A másik ügyben egy tolnai férfi közlekedett motorkerékpárjával a belső forgalmi sávban Szekszárd felől Paks felé. A motoros nem az útviszonyoknak megfelelően választotta meg járműve sebességét. Elmondása szerint

„egy mellette elhaladó jármű menetszelétől elvesztette uralmát a motor irányítása felett és az úttestre esett.”

A motoros a balesetben súlyosan megsérült.

Újabb baleset, Szekszárdon

Itt már autóval közlekedtek. Egy helybéli nő haladt Szekszárdon a Flórián utcában, a Szent László utca felől a Béla tér irányába.

Haladása során járműve sebességét nem az út vonalvezetésének megfelelően választotta meg és a Flórián utca 4 –es szám előtti útszakaszon a kocsi jobb első kerekével az útpadkára felhajtva érintőlegesen egy lámpaoszlopnak ütközött, amitől az autó a tetejére borult. A balesetben a sofőr és utasa, egy szintén helyi nő is könnyebben megsérült.

(fotó: police.hu)