Cikkünk frissítése óta eltelt 2 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Gyermek és családi programként a ZSEBszalma trió interaktív Adventi mesekoncertje vár, mely történeteken, megzenésített verseken, ismert és kevésbé ismert dalokon, népdalokon keresztül vezeti hallgatóit és nézőit az ünnepi hangulat felé, nagy hangsúlyt fektetve a közös zenélésre, éneklésre, játékra, és persze a nevetésre. 

A koncertre december 10-én, szombaton 10:30-kor kerül sor a Szent István téren. 17 órakor érkezik Kovács Aliz, a Fehérvár Hangja 2019 győztese. 

„Leszáll” a Holló a gyerekek közé

Advent harmadik vasárnapján, december 11-én 10:30-tól vár mindenkit a Holló együttes! A csapat a legismertebb gyermek- és népdalokkal évtizedek óta szórakoztat kicsiket és nagyokat, interaktív koncertjeikkel mindig felhőtlen perceket szereznek gyermeknek és felnőttnek egyaránt!
16 órától köszönthetjük a Garagulya Gólyalábas Komédiás Kompániát! A csapat mindig fantasztikus hangulatot teremt. A gólyalábasok a Magyar karácsony című műsorukkal érkeznek!

Egyházi áldás, valamint Gyurkovics János alpolgármester köszöntője után 17 órakor advent harmadik gyertyáját is meggyújtják, majd 17:15 Kalus koncertjével várják a megjelenteket!