Az amerikai hip-hop világ elismert alakja, Snoop Dogg (1971) szintén a sokoldalú művészek táborát gazdagítja, hisz azon túl, hogy rapperként, dalszerzőként, producerként, vállalkozóként, még színészként is találkozhattunk  munkásságával.  

 

S bár élete során gyakran került összetűzésbe a törvénnyel, valamint szabados előadásmódja, életstílusa is megosztó lehet, ám az vitathatatlan, hogy egyedi és széles körű -hip-hop, rap, funk- zenei stílusával nyomot hagy a zenetörténelemben. Ennek elismeréseként egy új szerepkörben is bemutatkozik, Michael Bublé, Reba McEntire és Gwen Stefani mellett ő is mentor lesz a The Voice 26. évadában. A People-ban olvasható nyilatkozatából azt is megtudhatjuk, hogy a többszörös Grammy-díjas énekes örömmel fogadta a felkéréssel járó kihívást, melynek köszönhetően megmutathatja, hogy valóban ért a zenéhez, melynek minden műfaját kedveli. Elmondása szerint mindenkit támogatni és mindenkiért küzdeni fog, hisz önmagát a nép bajnokának tartja.

 

A hónap végén pedig a rajongók legnagyobb örömére megjelenik a Tha Dogg Pounddal (Kurupt, Daz Dillinger) közös albumuk is, mely a W.A.W.G. (We All We Got) címet kapta.