Pályázatot hirdet Paks Város Önkormányzata a Paksi Pákolitz István Városi Könyvtár igazgatói munkakörének betöltésére.

A feltételek

Feltétel egyebek mellett a szakirányú felsőfokú végzettség és szakképzettség, a végzettségnek, szakképzettségnek vagy az intézmény alaptevékenységének megfelelő jogviszonyban szerzett legalább öt év szakmai gyakorlat, államháztartási és vezetési ismereteket nyújtó legalább 120 órás képzés keretében szerzett ismeretek, aminek hiányában a képzés két éven belüli elvégzéséről szóló szándéknyilatkozatot is csatolni kell a pályázathoz.

Ezek lesznek a feladataid

A munkakörbe tartozó feladatok, hogy az személy biztosítja az intézmény szakszerű működését, az alapító okiratban meghatározott célkitűzések megvalósítását. Felelős a szakmai munka színvonaláért, az ésszerű és takarékos gazdálkodásért, a költségvetési előirányzat betartásáért, az intézmény kezelésében lévő vagyon rendeltetésszerű használatáért. Gyakorolja a munkáltatói jogokat az intézményben foglalkoztatott munkavállalók felett, képviseli az intézményt.

A pályázatot 2023. január 5-ig kell benyújtani dr. Blazsek Balázs címzetes főjegyzőhöz (Paksi Polgármesteri Hivatal 7030 Paks, Dózsa György út 55-61.).