Kilenc baleset is adott munkát a rendőröknek a hétvégén. Gyulajon egy megfordulni akaró autós egy másik kocsi sofőrje elé kanyarodott. A vétlen sofőr próbálta elkerülni az ütközést, ezért balra kormányozta járművét, lesodródott az útról és egy villanyoszlopnak hajtott.Egy autós közlekedett a szálkai úton, de a sofőr nem az út- és látási viszonyoknak megfelelően választotta meg sebességét. Lesodródott az útról, és árokba csúszott. A 6-os főúton Bonyhád térségében történt baleset, amikor egy figyelmetlen autós az előtte haladó, és forgalmi okból lassító kocsi hátuljának ütközött.

A szombati napon két vadat és egy kutyát ütöttek el Tolna megye útjain.

Pincehely térségében, a 61-es főúton történt baleset, amelynek során egy autós nem az út- és látási viszonyoknak megfelelő sebességgel haladt. A nedves, jeges felületű úton megcsúszott, átsodródott a szemközti forgalmi sávba, és egy fának ütközött, és felborult.

Vasárnap este a 6-os főúton Dunaföldvár térségében egy autós nem a megfelelő sebességgel haladt. A sofőr elvesztette uralmát a járműve felett, lesodródott az útról, ahol egy beton villanyoszlopnak ütközött, mely kitört, és az autóra borult. Csak a szerencsének köszönhető, hogy nem sérült meg senki.