Cikkünk frissítése óta eltelt 1 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Új műsor indult útjára az Oxygen TV-ben!

Érdekel, hogy mi van az egyenruha alatt, de még nem nyertél betekintést egy ügynök hátterébe? Good news! Beszélgettünk Dr. Boda József vezérőrnaggyal az új podcast sorozatunk – Egyenruhások régen és ma első részében, ahol megtudhatjuk, hogy több mint ezer ugrással rendelkező ejtőernyős, ami már önmagában nagy teljesítmény, de hogy hivatásos túsztárgyaló is, sokat mond el róla!

Ha ez még nem lenne elég, a nemzetbiztonság elismert szakértője, kiemelkedő karriert futott be a rendőrségnél, és aktív kutatóként is tevékenykedik. Szakmai sikereit tudományos fokozat, egyetemi oktatói pálya és gazdag publikációs tevékenység kíséri, melynek középpontjában a rendvédelem áll. Megjárta Kambodzsát, Grúziát, Bosznia-Hercegovinát, és tanította még az afgán rendőröket is.

Tábornok Úr, mert ez a megszólítás dukál neki, hisz abban, hogy egy átlagember is felkészíthető a legkeményebb kihívásokra, ha a megfelelő motivációval és kitartással rendelkezik!