Húsz esetben intézkedtek a rendőrök Tolna vármegyében. Három súlyos és három könnyű sérüléssel járó baleset történt, a többi esetben csak anyagi kár keletkezett.  

  • A 65-ös számú főúton, Hőgyész térségében egy autós nem az útviszonyoknak megfelelő sebességgel közlekedett. Egy kanyar után a vizes úton megcsúszott és a szemközti sávba sodródott, ahol nekiütközött a szemből érkező kocsinak. A balesetben a sávját elhagyó jármű vezetője súlyosan, míg a másik autóban a sofőr és utasa is könnyeben sérült.
  • Tolna térségében is történt egy súlyos sérüléses baleset
  • Egy autós az M6-os autópálya 138-as kilométerszelvényében lévő kereszteződésében lévő körforgalomból hajtott ki. Ismeretlen okból elvesztette uralmát a kocsi irányítása felett, áttért a szemközti sávba és egy szemből érkező autónak ütközött. A balesetet okozó sofőr könnyebben, a másik autó vezetője súlyosan megsérült.
  • Hétfőn Fadd térségében történt egy súlyos sérüléssel járó közlekedési esemény. Egy motoros felvonuláson, eddig tisztázatlan okból vészfékezett az egyik motoros,  majd megcsúszott és oldalára dőlve az úttestre esett, ahol tovább csúszva a kerékpárúton állt meg. Az esés során a motoros súlyosan megsérült.