Cikkünk frissítése óta eltelt 1 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.
A legendás színészről korábban készültek olyan fotók, melyen látható volt a mára elhíresült Shrek-telefontok is, most pedig végre kiderült, miért éppen az animációs film főhősének arca borítja Al Pacino telefontokját.

Az egész akkor kezdődött, amikor a 83 éves Oscar-díjas színész tavaly részt vett egy vacsorán többek között az Aquaman sztárjával, Jason Momoával és Julian Schnabel rendezővel. Ezen a bizonyos tavaly áprilisi estén bukkant fel először a shrekes telefontok is.

Momoa posztolt egy fotót a vacsoráról, melynek tanúsága szerint mindenki remekül érezte magát, csakhogy a szemfüles rajongók figyelme nem a sztárokra, hanem egy telefontokra irányult: A Keresztapa színésze előtt ugyanis az asztalon pihent egy fekete alapon Shrek-mintás telefontok:

Noha a rajongók akkor elárasztották a közösségi médiát a felfedezéssel, a színész nem reagált, és nem is erősítette meg, hogy valóban a DreamWorks egyik legnépszerűbb animációs karakterének feje látható a tokon. Most azonban ismét előkerült az a bizonyos tok, és a róla készült fotók alapján megerősíthetjük, hogy valóban rengeteg Shrek-fej borítja a tokot.

Al Pacino vasárnap egy londoni szállodában tartózkodott, ahol egy privát találkozót tartott: a színész egy interjút is adott, az asztalon pedig, melynél ült, egy szemüveg és egy pohár víz mellett bizony ott pihent telefonja is, a mára ikonikussá vált Shrek-tokban.

A legfontosabb azonban az, hogy a színész végre elárulta, honnan származik a tok: Pacino a lányától kapta a tokot, így érthető, hogy nem szeretne megválni tőle.