3 hét

A Rendőrség Napja alkalmából az Év Tolna Vármegyei Rendőre elismerést azok a rendőrök kaphatják meg, akik kiemelkedően eredményes szakmai munkát folytatnak és szolgálatukat példaértékűen, fegyelmezetten látják el. 

A kitüntető címet az idei évben Tóth Nándor rendőr alezredes, a Tamási Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Alosztályának vezetője, és Kiszlné Kern Márta rendőr alezredes, a Paksi Rendőrkapitányság hivatalvezetője érdemelte ki.

Tóth Nándor r. alezredes 1992. október 16-án kezdte meg hivatásos szolgálatát a Tamási Rendőrkapitányság járőreként. 1997. december 16-tól helyszínelő és balesetvizsgáló, később szolgálatirányító parancsnok beosztásokban látta el szolgálati feladatait. A Közlekedésrendészeti Alosztály vezetőjeként 2010. november 1. napjától dolgozik.

Kiszlné Kern Márta r. alezredes 1990. szeptember 1-jén kezdte meg hivatásos szolgálatát a Paksi Rendőrkapitányság állományában. A közterületi szolgálatot követően vizsgáló, majd fővizsgáló beosztásokban dolgozott. 2021. december 1-jétől a Vizsgálati Osztály osztályvezető-helyettese volt. 2022. október 1-je óta a Rendőrkapitányság hivatalvezetője.