Cikkünk frissítése óta eltelt 1 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A klímaválzotásra hívja fel figyelmet többi közt Lenny Kravitz és Billie Eilish. A két zenész is ott lesz Franciaországban, a június végén rendezendő Power Our Planet: Live In Paris koncerten.

Napjaink legünnepeltebb zenészei állnak színpadra június 22-én Párizsban, így hívva fel a figyelmet a klímaválság kezelésére, amely napjaink egyik legégetőbb problémája, globális krízise. A Power Our Planet: Live In Paris koncert főszereplői Billie Eilish és Lenny Kravitz mellett: H.E.R. valamint Jon Batiste és vendégei.

Ahogy Lenny Kravitz mondja: "egy olyan bolygót örökítünk az utódainknak, amelyet az éghajlatváltozás súlytott, viszont a mostban van hatalmunk arra, hogy tetteinkkel változtassunk a dolgokon."

A klímaváltozás kérdése az egyik legfontosabb téma politikai körökban is. S habár változás van, de egyelőre bármiféle pozitív irányhoz rengeteg időre van szükség. A folyamatokat felgyorsítandó is jó figyelmzetetés ez a koncert.
Június 22-én Párizs ikonikus helyszínén a Champ de Mars-on, az Eiffel-torony lábánál rendezik a Power Our Planet: Live In Paris koncertet.
 
photo: billboard.com, wikipedia, globalcitizen.org, irishexaminer.com