Cikkünk frissítése óta eltelt 1 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.
A Glastonbury fesztivál egyik különleges koncertjének ígérkezett Billy Idol és a Sex Pistols gitárosa, Steve Jones közös fellépése, amit azonban végül a zavaros és a kaotikus jelzőkkel illettek az angol sajtóban, elsősorban az énekes viselkedése miatt.
 

 
A koncert végén elhangzott Frank Sinatra klasszikusa, a My Way is, amit azonban Idol némileg módosított szöveggel énekelt: "And now the end is near, and so I face the final curtain. You C*nt, get me a beer, I’ll state my case of which I am certain" (Közel a vég, utoljára gördül le a függöny, hozz nekem egy sört, te köcsög, teljesen biztos vagyok a dolgomban.)
 
Az énekes aztán így búcsúzott a közönségtől: "az afterparty a Stonehenge-nél lesz, ott találkozunk! Nagyon be fogok baszni ma este!"
 
A BBC ugyan az élő közvetítés előtt figyelmeztette a nézőket, hogy a koncert során trágár szavak hangozhatnak el, a Twitteren mégis többen hangot adtak nemtetszésüknek és azt sem értették, hogy Idol miért viselt bőrdzsekit és fekete nadrágot a nagy melegben.