Cikkünk frissítése óta eltelt 1 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Jon Bon Jovi fiával, Jesse-vel és az egykori profi francia rögbijátékossal, Gérard Bertrand-nal együtt kezdett borászati vállalkozásba hat évvel ezelőtt, Hampton Water nevű rozéjukat pedig nemrég a világ legjobbjának választották, ezért az énekes Amerika után Európában is szeretne terjeszkedni.
 
"Az amerikai sikereinknek köszönhetően megnyíltak előttünk a kapuk Európában. Hat éve kezdtük, és már rég nem a kezdeti felhajtás miatt vagyunk népszerűek, hanem valóban elismernek minket. Elkezdtünk terjeszkedni Európában – főleg Franciaországban – de még messze nem tartunk ott, ahol szeretnénk. Ha valaki egy évvel ezelőtt azt mondta volna, hogy a miénk lesz a legjobb rozé a világon, biztos kinevetem, nemrég azonban aranyérmesek lettünk a Gold Rosé Masters versenyen. Fantasztikus a borunk fogadtatása, és nyilvánvaló, hogy az embereknek nemcsak a koncepció tetszik, hanem ízlik is maga a bor."