Cikkünk frissítése óta eltelt 2 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A műtött kutyusoknak tenne jó szolgálatot. Segítséget kér a Szekszárdi Kutyamenhely. Közösségi oldalukon az alábbiakat posztolták: 

"Kedves Hölgyek, Lányok, Asszonyok! Szükségünk van elhasznált, női, pamut leggingsre (cicanadrág) vagy pamut pizsama alsóra. A méret: felnőtt női S és XL között. A sérült és műtött kutyáinknak kellene a sebek védelme érdekében. Levágjuk a szárát, arra vágunk két nyílást, belebújtatjuk a kutyát, mint egy trikóba. Hétfőtől szombatig 8:30 és 15:30 között bármikor be lehet adni a Szekszárdi Kutyamenhelyre a nadrágokat. Nagyon szépen köszönjük!"

Vagyis ha Neked is van otthon a fiókban és eddig csak tervezted annak viselését, de mindig elmaradt, most ajánld fel. Itt biztosan jó szolgálatot fog tenni.

Vásárlással segíthetsz!

November 11. és 13. között – pénteken délután, valamit szombaton és vasárnap –  10:00 és 18:00 óra között a szekszárdi Interspar Áruház területén adományokat gyűjt védenceinek a Szekszárdi Kutyamenhely.

Rád is számítanak!