Kezdőlap TOLNA Tolna - Közélet

Decsen kellett tüzet oltani

Cikkünk frissítése óta eltelt 8 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Negyven négyzetméternyi területen égett nagy mennyiségű zöldhulladék szerda délután Decs külterületén. A tűzesethez a szekszárdi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik három vízsugár és egy helyszínre érkező erőgép segítségével oltották el a lángokat.

Szerda délután avar és gaz égett Decs külterületén, a Tücsök pusztánál. A tűzesethez vonuló szekszárdi hivatásos tűzoltók egy vízsugár és kéziszerszámok segítségével fékezték meg a lángokat.

Műszaki mentéshez is vonultak a tűzoltók

Villanyoszlopnak ütközött egy személyautó szerda hajnalban Szekszárdon, a Pollack Mihály és Mátyás király utca kereszteződésében. A műszaki mentéshez a szekszárdi hivatásos tűzoltók vonultak, akik áramtalanították a járművet.

Lesodródott az úttestről, majd az árokban fejtetőn állt meg egy személyautó szerda délután Tamásiban, a 65-ös számú főút 41. kilométerénél. A baleset következtében a jármű egy távközlési kábelt is kidöntött. A tamási önkormányzati tűzoltók áramtalanították, majd félrevontatták a személyautót.

Árokba hajtott egy személyautó szerda délután Iregszemcsén, a 6509-es számú út 3. kilométerénél. A jármű sofőrjét a mentők kórházba szállították, a tamási önkormányzati tűzoltók áramtalanították a járművet, majd megszüntették a forgalmi akadályt.