Cikkünk frissítése óta eltelt 10 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.
Az AC/DC frontembere, Brian Johnson pár nappal ezelőtt váratlanul betért a Kings Arms nevű Polebrook-i pubba, ahol nagyjából 45 percet töltött el, miután saját bevallása szerint "egy kicsit eltévedt."
 

Az énekes egy pohár fehér bort rendelt a 17. század óta létező pubban és kedélyesen elbeszélgetett az alkalmazottakkal, akiknek arról számolt be, hogy egy barátja kocsiját vitte el tesztvezetésre, de út közben valahogy sikerült eltévednie. A pub egyik dolgozója, a 27 éves Ollie De Gaunza gyermekkora óta hatalmas AC/DC rajongó, így számára különösen nagy élmény volt Johnson látogatása, amelyről így számolt be: "teljesen váratlanul ért minket a felbukkanása egy egyébként csendes és unalmas szombati napon. Nagyon kedves és közvetlen volt. Még az anyukája paradicsomszószáról is beszélt, és elárulta, hogy az a titka, hogy tenni kell bele egy leveskockát is."

Az AC/DC 2016 szeptemberében adta eddigi utolsó koncertjét, októberben azonban ismét színpadra lépnek a Power Trip fesztiválon, ahol ott lesz a Tool, a Metallica, a Guns N' Roses, az Iron Maiden és az Ozzy Osbourne helyett beugró Judas Priest is.