0:00
/
Egy tábort és rengeteg koncertet tudhat maga mögött a Tücsök Zenés Színpad

Sok koncertje volt a nyár folyamán a szekszárdi Tücsök Zenés Színpadnak, a programsorozatnak azonban még közel sincs vége!

Tavasszal egy nagyon fontos eseménnyel, a Keszthelyi Helikoni Ünnepségekkel indítottak, ahol számos szép eredményt nyertek a Tücsök énekesei. Májusban az anyák napjára és a május 1-i ünnepségre került sor.

Minden évben az ő feladatuk a Holokauszt műsor

A nyarat Dömsödön, a Nemzetközi Énekversenyen indította a csapat, ahonnét szintén szép számmal hoztak kiváló eredményeket a fiatalok. A következő nyári fellépésükön a dombóvári és a szekszárdi Holokauszt emlékműsor keretein belül álltak színpadra.

A nyári tábor sem maradhatott el

Nyári táborozásra is sor került az idén, ám beárnyékolta, hogy ahogyan tavaly és tavalyelőtt, úgy ebben az évben sem mehettek Fadd-Domboriba ott alvós táborba, idén az egy hetes gyakorlást ugyanis a Babits Mihály Kulturális Központban rendezték meg. A tábor során a gyerekek gyakorolhatták a számaikat, repertoárjaik tovább bővültek és természetesen egy kis séta és fagyizás is belefért a programba egy-két szám között.

A táborban sok programra gyakoroltak, mint például egy pécsi családi nap, a megye nap Kölesden, illetve Szekszárd Város Napja. Egy kis szünet után azonban már gőzerővel dolgoznak majd, hogy a Szüreti Napokon a legjobb formájukat tudják hozni. Az utolsó program, amelyre készülnek a Gemenc Hangja verseny.