Kezdőlap KÉK HÍREK

Éjszaka sincs pihenő

9 hónap

Kedden hajnalban egy nő közlekedett autóval a 6231-es számú úton Cece irányába. Feltehetőleg sebességének nem megfelelő megválasztása miatt egy jobbra ívelő kanyar után megcsúszott, a jobb oldali útpadkára sodródott, majd az árok oldalának ütközött, onnan az útpadkára visszatérve tetejére borulva állt meg. Az autóban egyedül utazó sofőr könnyebben megsérült.

Reggel az 55-ös számú főúton, Pörböly belterületén történt baleset. Egy román férfi közlekedett kamionnal Baja irányába. A szerelvény pótkocsija a nedves felületű úttesten átsodródott a szemközti forgalmi sávba, majd érintőlegesen neki ütközött egy, Baja irányából Alsónyék irányába közlekedő platós teherautó bal oldalának. Az ütközés után mindkét jármű vezetője az úttest széléhez húzódva állt meg. A balesetben a Baja felől érkező járművet vezető férfi könnyebben megsérült.

Szekszárdon történt egy parkolói koccanás, majd az ismeretlen sofőr adatai hátrahagyása nélkül távozott. Az esetnek volt egy szemtanúja, az okozót felkutatták. A fiatal férfi elismerte felelősségét.

Az M6-os autópálya Pécs felé vezető oldalán 23 óra 20 perc körüli időben történt egy anyagi káros baleset. Egy férfi közlekedett autóval, amikor Paks térségében elaludhatott. Felébredésekor egy erőteljes kormánymozdulatot követően a kocsi megcsúszott az úttesten, majd többször megpördült és közben a pályatesteket egymástól elválasztó szalagkorlátnak ütközött, végül az úttesten állt meg.