A MOHOSZ választmányi ülésén vehette át a Magyar Horgászatért Életmű elismerést – számolt be a hírről a Tolna Megyei Horgászegyesületek Szövetsége.  

Gecse Lajos László idén 30 éve, hogy 1993-ban elkezdett dolgozni a TOHOSZ-nál és azóta töretlenül, először ügyvezető elnökként, majd elnökként végzi munkáját a horgásztársadalom érdekében. 

Népszerűsíteni kell a horgászatot

Ezt tartja az egyik legfontosabbnak, ezen felül azt, hogy a horgászok számára minél jobb feltételek teremtsenek, szintén hangsúlyos a hasznosított vízterületeken a szakszerű, hosszú távon fenntartható halgazdálkodás. 

„Rengeteg időt és energiát fordított 2016-ban a jelenleg a TOHOSZ hasznosításában lévő halgazdálkodási vízterületek megszerzésére, segítette a tolna megyei egyesületeket, hogy horgászvízhez juthassanak.”

A díjazott kiemelt feladatának tartja a Szövetséghez tartozó tagegyesületek munkájának folyamatos támogatását, koordinálását, nagy energiákat mozgósít az érdekképviselet, a rendezvények szervezése, a versenysport népszerűsítése és az utánpótlás nevelés irányába.

Több évtizede részt vesz a MOHOSZ munkájában is. Évekig az OVHB-nak, jelenleg pedig a MOHOSZ választmányának tagja.

Munkájához jó egészséget és kitartást kívánunk, a díjhoz gratulálunk!