Kedden két személyi sérüléssel járó és két anyagi káros balesetnél intézkedtek a rendőrök. Egy kerékpáros sérült meg könnyebben, amikor a mögötte haladó autós elütötte. 

„Egy szemből érkező kocsi lámpája elvakította, ezért nem észlelte a biciklist, így sem fékezni, sem kikerülni nem tudta”

– mondta az autó vezetője. Ketten sérültek könnyebben egy frontális balesetben egy mellékúton. Az egyik autó vezetője nem az útviszonyoknak megfelelő sebességgel közlekedett, megcsúszott és áttért a szemközti sávba, ahol egy személygépkocsinak ütközött. A vétlen sofőr, valamint a sávját elhagyó autó utasa könnyebb sérüléseket szenvedett.

Egy távolsági autóbusz vezetője kikerülési manőver során volt figyelmetlen, ezért a busz oldalával egy munkagépnek ütközött.

Kedden a járőrök egy motorost igazoltattak, aki bukósisak nélkül közlekedett. Mivel a segédmotoros kerékpárral közlekedő férfinak nincs vezetési jogosultsága, előállították és szabálysértés elkövetése miatt feljelentették. Két férfit állítottak elő az egyenruhások a tegnapi napon. Egyiküket bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt, a másik ellen körözés volt érvényben.