Idén is összemérhetik tehetségüket a fiatal énekesek. Minden évben megrendezésre kerül diákok részére egy könnyűzenei verseny, a Gemenc hangja. A megmérettetésen popdal és musical kategóriában indulhatnak majd a versenyszellemű énekesek.

Akkor sem kell félni, ha esik az eső

A Gemenc hangja szeptember 11-én lesz, szombaton és 10 órakor kezdődik. A helyszín a Vármegyeháza Udvara lesz, rossz idő esetén pedig a Babits Mihály Kulturális Központ színháztermébe vonulnak át. A versenyre jelentkezni szeptember 7-ig lehet.

Az előző években is egy hatalmas élmény volt a résztvevők számára. Egy korábbi résztvevő elmesélte, hogy mi volt a program menete.

Az érkezést követően mindenki kapott egy sorszámot és korosztály szerint voltak a meghallgatások. Mikor mindenki elénekelte a kiválasztott dalt, volt egy szünet és a szünetben a zsűri meghozta a döntést, majd az eredményhirdetés következett. Mindenkit egyesével felhívtak a színpadra, mindenki kapott oklevelet és voltak külön díjazottak is. – mondta.

Az énekversenyről szóló részletesebb információkért látogass el a www.szekszardagora.hu oldalra, vagy érdeklődj a gemenchangja@gmail.com e-mail címen.