Szombaton zajlott a Szekszárdi Sportközpont darts szakosztálya által meghirdetett versenysorozat utolsó fordulója. A bajnoki címre több játékos is esélyes volt.

Ez a forduló hozta a legnépesebb mezőnyt idén, 46-an dobáltak a II-es edzőteremben. Előzetesen Adorján Ádám, Jagicza Gábor és Kádár Krisztián voltak a forduló főszereplői, de Fehér János másképp gondolta és jelentősen átírta a forgatókönyvet.

Először Kádár Krisztiánt búcsúztatta óriási meglepetésre, majd Jagicza ellen mutatott kiváló játékot. Adorján legveszteség nélkül nyerte csoportját, bár játéka egész nap hullámzó volt. Varga Zsolt és Kiss Péter is döntő legre kényszerítették a főtáblás mérkőzéseken. Hátsópályáról sikerült mindkétszer mentenie. Adorján Ádám az elődöntőben kezdett ébredezni, Varga Attila ellen 3-0-ra nyert. A döntőben következett az Adorján-Fehér házi rangadó, ahol felszabadultan, “tét nélkül” játszhatott mindkét fél. Fehér 3-1-ről, 3-3-ra hozta vissza a mérkőzést, majd a bullra dobást is megnyerte. A döntő legben Adorján a legjobbkor talált egy 180-at, majd a következő körben befejezte a mérkőzést.

A forduló végeredménye: 1. Adorján Ádám 2. Fehér János 3. Jagicza Gábor és Varga Attila

Alisca Open végeredménye: 1. Adorján Ádám 72p 2. Jagicza Gábor 64p 3. Kádár Krisztián 56p 4. Fehér János 44p 5. Kiss Péter 38p 6. Ágics Krisztián 34p