1 év

Idén március 11–12. között rendezik meg Budapesten a Tavaszi Esküvői Kiállítást, amely az őszinek a „kistestvére”. Idén közel kétszáz esküvői szolgáltató bemutatóján és programok sokaságán vehetnek részt az érdeklődők, hogy megkönnyítsék életük legnagyobb napját.

A látogatók nemcsak időt, hanem pénzt is tudnak spórolni a Tavaszi Esküvő Kiállításon. Napokkal, sőt, akár hetekkel is lerövidíthetik az esküvő szervezését, hiszen a rendezvényen egyszerre több tucat menyasszonyiruha-szalon és -tervező, ékszerész, fotós, videós, dekoratőr, esküvői helyszín, cukrász vagy zenekar kínálatával tudnak megismerkedni.

Az álomesküvőt megvalósító szolgáltatók kiválasztása közben hasznos és szórakoztató programok is várják a párokat. Az Esküvő Iskola keretében tapasztalt szakemberek tartalmas és hasznos kerekasztal-beszélgetéseit hallgathatják meg a „tanulók”, melyek segítenek nekik kiigazodni az esküvőszervezés legfrusztrálóbb kérdéseiben is. A „tanórákat” pezsdítő, formabontó, a hazai divatvilágban egyedülálló divatbemutatók követik.