Cikkünk frissítése óta eltelt 1 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Vagy mégsem? Pont ellenkezőleg? A csókgéppel szeretnének segíteni a távkapcsolatban élőknek. Kínai fejlesztők alkották meg a „gépezetet” a társ helyettesítésére. Persze nem szó szerint, de valahol mégiscsak… 

A szilikonajkakat mozgásérzékelőkkel szerelték fel, még a csók forróságát is képesek utánozni. 

De ez még nem minden!

Kifejlesztettek egy készüléket Kínában, amely lehetővé teszi, hogy az egymástól távol lévő párok is fizikai intimitást nyújtsanak egymásnak. 

„ A nyomásérzékelőkkel felszerelt eszköz képes a valódi csókot utánozni, leköveti az ajkak mozgását, és még a felhasználók által kiadott hangot is továbbítja” 

– számol be a találmányról a CNN. A készülékkel még a csók hőmérsékletét is reprodukálni lehet. A találmányt a Changzhou Vocational Institute of Mechatronic Technology szabadalmaztatta.

Jelenleg 14 ezer forintnak megfelelő összegért árusítják, sajtóhírek szerint hetente százas nagyságrendben adnak el belőle a kínai Taobao piactéren.

Arról nincs közlés, hogy előtte be kell e táplálni a kedves hangját csók szokásait vagy adott esetben – hosszabb idő után – kialakul e kötödés a mű puszihoz? 

(fotó: Global Times)