1 év

Beköszöntött a tavasz. Ugyan az időjárás még nem mutatja, de a tavasz már bekopogtatott az ajtón és hozta magával az időszak divattrendjeit is. Mutatjuk is, hogy mi lesz a menő a nyár előtti hónapokban.

Rózsaszín

A tavalyi év legnagyobb trendje volt a Barbiecore, azóta pedig még nagyobbra nőtt a népszerűsége. Az irányzat domináns színe természetesen a rózsaszín, ezen belül is jelenleg a feltűnőbb, hangsúlyosabb, illetve mélyebb árnyalatai mennek, így többek között a pink, a fukszia, illetve a magentába hajló tónusok.

Farmer

A farmer farmerral irányzat mindig népszerű volt. Ebben a szezonban annyiban „szigorodott” a trend, hogy a különböző színű, koptatású farmerek kombinálása helyett elsősorban a teljesen összeillő – azonos anyagú, árnyalatú, esetleg díszítésű – 2-3 darabos szettek kerülnek előtérbe, de velünk maradnak a farmerruhák is, a legtrendibb farmer anyagú ruhadarab azonban a farmer overall lesz.

Ingaruhák és blézerruhák

Az ingaruhák és blézerruhák régóta felkapottak, ez pedig most sem lesz másképp. a minimalista, egyszínű darabok és a mintásak egyaránt trendinek számítanak. Ha már van a szekrényedben néhány ingruha vagy blézerruha, akkor kapd elő őket, mert azok idén is ugyanolyan divatosak, mint tavaly vagy tavalyelőtt voltak.

Bő nadrágok

A bő fazonok mostanra egészen egyértelműen átvették az uralmat a nadrágdivatban. Bár skinny nadrágot továbbra is ér hordani, azonban tény, hogy a bő szabások a trendibbek, és ezekből is nagyobb a választék az üzletekben.