A Belügyminisztérium kérésére Szekszárd Megyei Jogú Város Önkormányzata is  közreműködik a lakosság téli fűtéséhez szükséges tüzelőanyag igények felmérésében. 

Amennyiben barnakőszén tüzelésére alkalmas fűtőberendezéssel rendelkezel, lehetőséged van a 2022/23-as fűtési szezonban jelentkező barnakőszén igényed jelezni az Önkormányzatnál legkésőbb 2022. szeptember 29-én (csütörtök) 16 óráig. 

A lakossági igénybejelentés feltételei

  • háztartás alatt  az egy lakásban együtt lakó, ott bejelentett lakóhellyel vagy tartózkodási hellyel rendelkező személyek közössége értendő
  • egy háztartásból egy személy élhet igénybejelentéssel, mely személy bejelentett lakóhelye, illetve bejelentett tartózkodási helye az adott háztartás, 
  • egy háztartás által bejelenthető maximális barnakőszén igény legfeljebb a következő fűtési szezonban felhasznált tüzelőanyag mennyisége lehet. 

Mi a teendőd?

Töltsd ki és írd alá az igénybejelentő lapot. A Polgármesteri Hivatal munkatársai az igényeket elsősorban e-mailen várják a muszak@szekszard.hu vagy postán a 7100 Szekszárd, Béla király tér 8. címre. Ha nincs lehetőséged az elektronikus letöltésre, a Polgármesteri Hivatal portáján is hozzájuthatsz az  igénybejelentő laphoz. Akár a helyszínen kitöltve le is adhatod majd. 
Az igények felmérése egyelőre még csak a kormányzati döntés megalapozását szolgálja, nem jelent későbbi automatikus támogatást!

Az igénybejelentő lap és további információ Szekszárd város weboldalán érhető el.