Cikkünk frissítése óta eltelt 1 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Felújítják a Vörösmarty utcai háziorvosi rendelőt. Ezt csütörtök délután egy sajtótájékoztató keretein belül jelentette be Gyurkovics János, Szekszárd alpolgármestere és Csukle Tibor, a kivitelező Szekszárdi Távhőszolgáltató Nonprofit Kft., önkormányzati cég ügyvezetője.

A beruházást kétszázhúsz millió forint pályázati pénzből, és közel húszmillió forint önkormányzati pénzből valósítják meg.

Két orvosi rendelőt, várótermet és kiegészítő helyiségeket alakítanak majd ki összesen 240 négyzetméteren. Az épületet modern fejlesztésekkel látják el. Ilyenek lesznek a hangszigetelt falak, de padló és mennyezetfűtéssel is felszerelik a jövőbeli rendelőt, amely a tervek szerint szeptember végéig elkészül. A megújult rendelőben dr. Bálint Orsolya és dr. Papp Zoltán háziorvosok rendelnek majd.

„Nagyon örülünk annak, hogy a kettő orvos a befejezési határidő után egy teljesen felújított, a kor színvonalának megfelelő minőségű és felszereltségű orvosi rendelőben tudják ellátni a körzetükben lévő betegeket.” – fogalmaz Gyurkovics János.