Ismét a teljes felső tagozat számára tudtak farsangi mulatságot rendezni két év kihagyas után a dunaföldvári Beszédes József Általános Iskolában. A gyerekeket játékos feladatok, jelmezverseny, táncok, diszkó és persze egy hatalmas büfé is várta.

Mazsorett és tánc 

A rendezvényen nem csak a diákok, de a pedagógusok is jól érezték magukat. Az iskola farsangi mulatságainál hagyomány, hogy minden évben meghívnak egy vendég előadót. Ezúttal a LÖFAN Mazsorett kápráztatta el izgalmas produkciójával a diákokat. Eztkövetően az osztályokon volt a sor, hogy bemutassák táncaikat, melyeket a tanáraik segítségével tanultak be. A résztvevők vastapssal jutalmazták a fellépőket. 

Díjazták a legjobb jelmezeket

A diákok ezután egyesével bemutatták a jelmezeiket, amelyek díjazásra kerültek. Az első helyezett tortát kapott, a többi pedig csokit, de természetesen egyetlen jelmezes sem maradt ajándék nélkül. Azok az osztályok is kaptak egy-egy tortát, akik közösen léptek fel.

A farsangi programot a közkedvelt diszkó zárta, aminek újfent hatalmas sikere volt, levezetésként pedig Máté Péter Azért vannak a jóbarátok című dalát tették be, amelyet körben állva, egymás kezét fogva énekeltek tanárok és diákok.