Cikkünk frissítése óta eltelt 1 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Fiatalok verseiből és fotóiból nyílt kiállítás szombaton az Odúban. Az Illyés Gyula Könyvtár keretén belül működő Ifjúsági Olvasóklub állandó "főhadiszállásán" számos alkotás látott napvilágot a hétvégén.

Soha nem látott képek és népszerű versek

A kiállítást Liebhauser János, a könyvtár igazgatója nyitotta meg, aki köszöntő beszédében kiemelte, hogy az Internet Fiesta programsorozat keretein belül jöhetett létre a tárlat és sok tehetséges fiatal műveit láthatjuk az Odúban. Beszédét az egyik alkotó, Zemánn Éva nagy sikerű versével zárta. 


A Roxfort világa 

A kiállítás után a fiatalok egy Harry Potter tematikájú foglalkozáson vettek részt, ahol kvíz feladatokra válaszoltak, beszélgettek és szerepjátékoztak. Szó volt mind a könyvről, mind pedig a filmről és az olvasóklub vezetője, Kaposi Ildikó érdekességeket is hozott a sorozat harmadik részéről.

Szeptemberig látogatható 

A Versképek című tárlat előre egyeztetett időpontban megtekinthető 2023. szeptember végéig. A helyszín Dienes Valéria utca 14. Fsz. 

Időpontot egyeztetni a 74/528-104-es számon vagy a kaposi.ildiko27@gmail.com email címen lehet.