Cikkünk frissítése óta eltelt 3 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Zánkán és Fonyódligeten hatnapos, ötéjszakás turnusokban nyaralhatnak a fiatalok június 23-tól a szünidő teljes ideje alatt.

Elindult a jelentkezés az Erzsébet-táborokba

Az Erzsébet a Kárpát-medencei Gyermekekért Alapítvány a résztvevők számára teljes ellátást, szórakoztató és készségfejlesztő programokat nyújt majd. 

A vakációs turnusokba iskolák pályázhatnak 1-7. évfolyamos tanulókkal április 24-én 14.00 óráig, az etaborplusz.hu weboldalon.

A fonyódligeti Erzsébet-tábor jurtasátras jellegű, a zánkai táborba jelentkezőket gyermekvárosi hangulat várja. Tematikus programként hétfőnként a tudományok kapnak nagyobb hangsúlyt. Keddenként sportnapot rendeznek, szerdánként, a Hősök napján a rendvédelmi és egészségügyi szervek hivatását játékos keretek között ismerhetik meg a táborozók; csütörtökönként pedig a kulturális programok kerülnek a középpontba. 

Az ország bármely pontjáról ingyenesen utazhatnak vonattal a gyermekek, amit az Erzsébet Alapítvány szervez és finanszíroz.

Az erre vonatkozó igényt a jelentkezések beadásakor kell jelezni.

(forrás: mti, fotó: illusztráció, Pixabay)