Idén immár hatodik alkalommal szeretnék megvalósítani. Kétség kívül az egyik leghangulatosabb kezdeményezés, ami megint egyfajta közösség összekovácsoló erővel bír.

„Advent első napja november 27. Ekkor kezdődik az ünnepi, adventi várakozás. Erre a napra készül el az első, az egyes számmal jelezett adventi ablak, december 18-án, Advent negyedik vasárnapja után pedig kedden december 20-án kerül ki a várakozás napjainak a 24-es száma.”

Ezt posztolták az esemény oldalán, vagyis ha Neked is van kedved bekapcsolódni, akkor legyen ez a Te éved. Ez nem verseny! Nem is adventi kalendárium játék.

„Cél, hogy minél többen díszítsék az ünnepvárásnak megfelelően az ablakukat, jelölve rajta Advent adott napjának számát.”

Együtt készüljünk, együtt várakozzunk!

A lelkünkben lévő várakozást mutassuk meg, adjuk tovább! Szükségünk van arra, hogy otthonunkba hazatérve szemünk – szívünk elé szép látvány táruljon, így az ünnepvárás még emelkedettebb legyen, amit a család közös alkotása is megkoronáz. 

„Az ablakról készült fotó felkerül a Szekszárdi Adventi Ablakok oldalra. Az ablakról készült fotó mellé a készítő által küldött kedves, kedvenc karácsonyi dalotokat, verseteket, vagy filmeteket is küldjétek bátran. Illetve szeretném kérni az utca nevét, ahol az ablak megtekinthető.”

A kedves kis akcióba bekapcsolódhatnak intézmények, vállalkozások. Minden információ Janó Attiláné Vali, szervezőtől kérhető. Keressétek közösségi oldalán.

fotó: Szekszárdi Adventi Ablakok Facebook oldal