Az adatok szerint, sokan mennek az ünnepekben wellness napokra. Kialakulóban a szokások. Vannak, akik az otthontól távol töltik el az ünnepeket évről-évre. Mint mondják, kicsit kiszakadnak az otthon, no és a konyha kötelékéből. "Nekünk is jár ez a pár nap!" Ezzel érvelnek. Persze a szabadság és a pénztárca diktálhat e téren. 

A drágulás ellenére az adatok azt mutatják, többen utaznak el az országon belül az ünnepek alatt, mint az elmúlt években.

A szallas.hu statisztikája szerint a foglalások száma 30 százalékkal nőtt. 

Wellness a menő

Egy ideje tartja már a népszerűségét ez a fajta kikapcsolódás. Hajdúszoboszló és Gyula a legnépszerűbb. S ha külföld, melegebb éghajlat és egzotikus hely, akkor Dominika, a Maldív-szigetek, Thaiföld. Akik pár napos útra mennek, előszeretettel indulnak Dubaj irányába.

A szekszárdi lankák csodás világa

Nekünk, szekszárdiaknak mondhatjuk szerencsénk van. A települést alig elhagyva remek hely adódik a kirándulásra. A lösz-szurdikok izgalmas túraútvonalakat biztosítanak egyéneknek és családoknak is.

(2020 telén)

Jó időben, egész évben láthatunk bandukoló családokat, kutyát sétáltatókat a borvidéken.  Tolna megye székhelye a karácsonyi lakomák után is felfrissít bennünket és biztosítja a környezetet egy jó kis kiránduláshoz!

(fotó: Borsi Zsolt)