Cikkünk frissítése óta eltelt 1 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Lezajlott a XII. Dunántúli Regionális Ügyészségi Sporttalálkozó. A járvány miatt kihagyott évek után újra randevúztak a dunántúli főügyészségek dolgozói, sportolói.

A kilenc vármegye és a Legfőbb Ügyészség csapatai Bonyhádon találkoztak, ahol a Tolna Vármegyei Főügyészség rendezésében a Petőfi Sándor Evangélikus Gimnázium adott otthon a sporteseménynek.

Atlétika, foci és lövészet

Gyönyörű helyszínen számos sportágban mérkőztek meg a résztvevők. Így atlétikai számokban, kispályás labdarúgásban, asztaliteniszben, röplabdában, floorball-ban, lövészetben, csocsóban, petanque-ban és kötélhúzásban is összemérhették erejüket.

A szekszárdi borvidék közelségére figyelemmel pedig „szüreti váltóverseny” is megrendezésre került.

Az eredmények

Az összesített csapatversenyben az első helyet Somogy vármegye csapata, az ezüstérmet a hazai csapat, Tolna vármegye, a bronzérmet pedig Baranya vármegye csapata nyerte.

Valamennyi résztvevő igen sportszerűen és lelkesen versenyzett.

A rendezvényt Dr. Lajtár István közjogi legfőbb ügyész helyettes úr nyitotta meg, míg másnap a díjkiosztón Himmelné dr. Ökrös Mária Magdolna, Tolna vármegye főügyésze értékelte a rendezvényt és gratulált a résztvevőknek. A kupákat, érmeket és okleveleket Dr. Kovács Antal, az MVM Paksi Atomerőmű Zrt. kommunikációs igazgatója, olimpiai- és világbajnok cselgáncsozó adta át.