Kezdőlap KÉK HÍREK

Három métert zuhant

Cikkünk frissítése óta eltelt 1 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Hétvégi krónika. Egy gyönki férfi közlekedett az általa vezetett kocsival pénteken az éjszakai órákban a 63-as főúton Nagydorog térségében. A sofőr elmondása szerint elaludt, letért az útról a meredek partoldalon, egy betongyámnak ütközött, és az autó felborult. A balesetben a kocsi vezetője és utasa is könnyebben sérült meg.


Zuhant 3 métert

Pénteken a késő esti órákban történt egy anyagi káros baleset a Faddot Dunaszentgyörggyel összekötő úton. Egy autós a Gerjeni elágazó utáni kanyarban nem megfelelően választotta meg a sebességét, lesodródott az útról, és a 3 méter mélyen az út mellett levő kanálisba csapódott. Csak a szerencsének köszönhető, hogy a balesetben nem sérült meg senki. 


Bonyhádon pénteken két autós a Kossuth utcában haladt. Az elöl haladó jármű vezetője a Stop táblánál megállt, így a mögötte haladó autós is megállt. Ezt követően a hátul levő kocsi sofőrje úgy észlelte, hogy az előtte levő autós elindul, ezért ő is sebességbe kapcsolt, és elindult. Az elöl levő kocsi vezetője azonban nem indult el, így a két jármű összeütközött.   

A hétvégén a 6-os főúton történt egy vadelütés Kakasd és Szekszárd között.