Cikkünk frissítése óta eltelt 2 hét, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Két bála fűszéna gyulladt ki egy személyautó vontatta utánfutón péntek délután Tolnán, a 6-os számú főút 136. kilométerénél. A tulajdonos a szekszárdi hivatásos és a tolnai önkormányzati tűzoltók kiérkezése előtt leakasztotta az utánfutót, a lángokat a tűzoltórajok két vízsugár segítségével oltották el. A beavatkozás ideje alatt a forgalmat a rendőrség irányította.

Személyautó és kamion ütközött szombat délelőtt Bátaszéken

Az M6-os autópálya 162. kilométerénél, a jobb oldali pályatesten. A baleset helyszínére a bátaszéki önkormányzati tűzoltók vonultak, akik a személygépkocsi ajtaját kézi erővel kinyitották, továbbá áramtalanítottak és a helyszínt biztosították. A személyautóban négyen, míg a kamionban csak a vezető utazott. Közülük egy utast súlyos, míg hármat könnyű sérüléssel szállítottak kórházba a mentők


Árokba sodródott egy személyautó vasárnap este Pakson, a 6235-ös számú út 6. kilométerénél. A baleset helyszínére a paksi hivatásos tűzoltók vonultak, akik a jármű sofőrjét kézi erővel szabadították ki, majd adták át a mentőszolgálatnak.

(Fotó: Bátaszéki ÖTP)