Először rendezte meg a Tolna Megyei Önkormányzat Szekszárdon a Művészetek Fesztiválját. 

Sokan voltak kíváncsiak a programokra

A háromnapos programsorozat hatalmas sikert aratott a megyén belül, hiszen ez volt az első ilyen témájú fesztivál a környéken. Pénteken Simon Márton rendkívüli irodalom órájával kezdődött az ünnepség. A résztvevők a szekszárdi irodalom gyökereiről beszélgettek. Aznap még rengeteg csodálatos programon vettek részt az érdeklődők, ám az est fénypontja az esti előadás, amelyen Beck Zoltán és Szűcs Krisztián énekeltek olyan dalokat, amelyeket Cseh Tamás és Csengey Dénes írtak közösen. A koncerten nagyon sok érdeklődő gyűlt össze és fantasztikus hangulat uralta a Babits Mihály Kulturális Központ Színháztermét. 

Zene és próza 

Szombat délelőtt szintén Simon Márton indította a sort, őt követte Nyáry Krisztián előadása, majd a Sántakutya koncertje. Akik érdeklődnek Robert Capa munkássága iránt, részt vehettek Adorján Bálint Cápa estjén. Mégis az esti előadásra voltak a legtöbben kíváncsiak, ahol Grecsó Krisztián és Hrutka Róbert zenével megspékelt vers és próza előadását tekinthették meg. 

A természet szeretetét hirdeti

Vasárnap a résztvevők először megnézhették a Négyszögletű Kerek Erdő rajzfilmet, majd meghallgathatták a Szekszárdi Gitárkvartett koncertjét. A nap folyamán ismét a Sántakutya szórakoztatta a hallgatókat, az est főszerepében pedig a Kollár-Klemencz Kamara Trió tündökölt, akik koncertjei személyes és intim hangvételűek, a természet szeretete és jelenléte a meghatározó, amelyet a fellépő zenészek és az akusztikus hangzás tett még hitelesebbé.