Cikkünk frissítése óta eltelt 1 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Te is olyan vagy, aki mindig igyekszik a legtöbbet kihozni a lakásdekorálásból és otthonossá varázsolni a teret? Ez különösen nehéz lehet, ha kis szobákkal dolgozunk. A konyha sokszor különösen elhanyagolt része a lakásnak, pedig ugyanolyan szépen feldíszíthetjük, mint akár a nappalit. Mutatunk is pár ötletet!

Asztalterítő

Egy feltűnő terítő az asztalra vonzza a szemet és eltereli a figyelmet arról, hogy kicsi az alapterület. A színes minták pedig az esetleges foltokról is elvonják a figyelmet.

Tapéta

Egy apró helyiség a tökéletes arra, hogy egy igazán bevállalós tapétával díszítsük. Ha félsz, hogy a vad minták vagy színek összenyomják a szobát, elég, ha csak egyetlen falat tapétázol le, a hatás akkor is remekül érvényesül.

A kerek asztallal helyet spórolhatsz, kényelmes és akármilyen stílusú a konyhád, biztos, hogy passzolni fog bele.

Tükör

Egy jól elhelyezett tükör tágassá és világosabbá varázsol minden szobát a lakásban, így miért pont az étkező maradna ki? Vedd körbe a tükröt a falon kedvenc dekorációiddal, hogy igazán izgalmas legyen a tér.