Cikkünk frissítése óta eltelt 1 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.
0:00
/
Ingatlan beruházás és technológiafejlesztés a Belotti Kft-nél

Egy új létesítmény alapkövét tette le a Belotti Ipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. tegnap délelőtt kapcsolódva az új, innovatív termékükhöz, a hőküszöbhöz.

Új, innovatív termékek

A cég sikeresen pályázott a GINOP_PLUSZ-1.1.2-21-es pályázati felhívásra, a projektet így 160,05 millió forint európai uniós támogatás segítségével valósítja meg a Széchenyi Terv Plusz program keretében. A projekt témája a hőküszöb termékek gyártása és bevezetése, amelyek egyedülállóak a piacon. A cél a termékek gyors, pontos és költséghatékony legyártása. Ebben segít a projekt, amely keretein belül új eszközöket vásároltak, illetve egy új, modern raktárkészlet nyilvántartó programmal, valamint új raktárvezető kollégával bővült a csapat.

Modern létesítmény épül

A projekt keretein belül továbbá modern, minden előírásnak megfelelő gyártóterület kerül kialakításra, amelynek első alapkövét a cég munkatársai, valamint dr. Horváth Kálmán főispán tették le a projekt ismertetése után. Az épületrész alkalmas lesz irodai feladatok elvégzésére is, valamint a munkagépeknek elegendő hely az elhelyezésükhöz és működtetésükhöz, illetve az elkészült termékek tárolásához.

A cég folyamatosan fejlődni kíván továbbra is. A munkatársak duális képzése már most is folyamatosan zajlik, ám a jövőben helyet ad a diákok duális képzésének is.