Szedd össze, szerinted mi kerüljön be az események, fontos dátumok sorába a 2023-as esztendőből. Szekszárd Megyei Jogú Város Önkormányzata a Szekszárd Város Aranykönyvéről szóló önkormányzati rendeletére hivatkozva várja a város polgárainak, közösségeinek, valamint intézményeinek, gazdasági és társadalmi és egyéb szervezeteinek javaslatait.

Hogy kikre várnak javaslatot?

Az Aranykönyvbe való bejegyzés indoka lehet, olyan kiemelkedően fontos pozitív, Szekszárdot érintő esemény, amely méltó arra, hogy a város történetének részévé váljon. De akár javasolhatod neves személy látogatásának felvételét, természeti jelenséget, mely szerinted meghatározta a tavalyi évünket. Gondolj olyanra ami a szekszárdiak életét jelentősen befolyásolta. 

Az általános és a középiskolák diákjai közül a  tanulmányi, sport, művészeti, kulturális versenyein a nemzetközi, országos I-III. helyezettek, ill. az Arany, Ezüst, Bronz éremmel, fokozattal kitüntetettek, az OKTV és az OSZTV versenyeken az országos I-III.  helyezettek kerülhetnek az Aranykönyvbe.

A bejegyzésre javaslatot tehetnek szekszárdi polgárok, közösségek, intézmények, gazdasági, társadalmi és egyéb szervezetek.

Űrlappal tudsz javaslatot tenni

Ezt megtalálod a Polgármesteri Hivatal honlapján illetve  ügyfélszolgálati időben átveheted az ügyfélszolgálati irodában.

Határidő: 2023. március 31. 

e-mail címre: aranykonyv@szekszard.hu vagy papír alapon a Szekszárd Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala Önkormányzati és Szervezési Igazgatóság Humán Osztály, 7100 Szekszárd, Béla király tér 8. (a borítékon: Aranykönyvi javaslat) címre.