Cikkünk frissítése óta eltelt 1 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.
0:00
/
Ismered Marika Mama Finomságait?

Ha igen, akkor valószínűleg már nem először kóstolod az otthonos ízeket. Ha még nem, akkor itt az alkalom. Egy családi vállalkozás, mely megálmodta a legfinomabb ízeket. Pontosabban Marika Mama, akinek receptúráját megőrzi a család…


Lángos és palacsinta

Mindez mostantól a lehető legegyszerűbben, időt megspórolva és a tökéletes ízharmóniát helyezve a család asztalára.

"Május 12-én megnyílik az üzem Szekszárdon. 2019 – ben kezdtük el építeni,  2020 – ban érkezett az  egyedi gyártósor, mára pedig minden engedélyünk megvan"

– fogalmazott Nagypál Melinda ügyvezető, a hivatalos megnyitó ünnepség előtt. A családi vállalkozást hárman viszik, Melinda mellett Tillmann Beatrix és férje Kocsis Gábor ápolja a hagyományokat.

No és Marika Mama, aki örökül hagyta a receptúrát, az eredeti ízekkel.


"A lángossütőből fejlődött a kis családi vállalkozásunk, mára saját száraz anyag termékeinkkel. A lángospor mellett újdonság a palacsintapor, mely webáruházunkban megvásárolható (www.marikamama.hu)."

Kiskereskedelemben is elérhetők a termékek

Így a régióban található CBA üzletekben megvásárolhatók. E mellett a vállalkozás által készített termékek megvásárolhatók Szekszárdon a Tartsay úton, de partnere megtalálható a szekszárdi barkácsáruház melletti területen. Nagypál Melinda elmondta van már Szlovákiában is partnerük.Több, mint 45 éves múlt

Ennyit megélt már a családi vállalkozás, amelynek fontos a minőség és a családi tradíciók ápolása. Most pedig már mi is hazavihetjük Marika Mama Lángosának és Marika Mama Palacsintájának ízvilágát. Az elkészítés pedig roppant egyszerű, ezt a weboldalon is megtalálhatjuk.

"A termékeinken QR- KÓD található, mely közvetlenül webáruházba viszi a felhasználókat, ezzel is megkönnyítve a vásárlást."


S hogy milyen volt Marika Mama?

Az unoka szerint mindig mosolygós, kedves. A csomagoláson található illusztráció is őt láttatja, hasonlít rá. Sőt a logó lila színe is az ő kedvenc árnyalata volt.

"Igazi belevaló nagymama volt!"


Az üzemmegnyitó időpontja 2023. május 12. 11 óra
Helyszín: Szekszárd, Kerékhegy u. 28.

Ha többet szeretnél tudni a termékekről, irány a marikamama.hu.