Idén is Perczel Mór Technikum csapata nyerte meg a Vályi Péter Szakképző Iskola középiskolások számára meghirdetett Kalandőrület című 24 órás vetélkedőjét.

Online kapták a feladatokat

A TMSZC Vályi Péter Szakképző Iskola és Kollégium idén immár tizenhetedik alkalommal szervezte meg Kalandőrület című 24 órás vetélkedőjét középiskolás diákok számára. A cél most is a kincsesláda megtalálása volt, amelyhez izgalmas és kalandos feladatok megoldásával juthattak el a játékosok. A hagyományoknak megfelelően a 6 fős csapatok saját lakókörnyezetükben játszottak, az éppen következő feladatokat online kapták meg a Tamásiban berendezett „operátori irodából”. Előfordult, hogy a játékosoknak egy-egy feladat megoldásához ki kellett mozdulniuk a tanteremből, szobából. A játék során a csapatok bárki segítségét igénybe vehették, sőt, annál könnyebb lehetett a dolguk, minél nagyobb támogatói kör állt mögöttük.

Idén 11 csapat mérette meg magát, a kincsesládához összesen 37 kalandon át vezetett az út, amelynek tartalmát ezúttal is – akárcsak tavaly – a Tolna Megyei SZC Perczel Mór Technikum és Kollégium csapata nyerte el.