Egy kalocsai férfi közlekedett autóval az 5112-es számú út 13-as kilométerszelvényében Fadd irányából Tolna irányába, amikor haladása során elaludt. Először áttért a szemközti forgalmi sávba, majd a domboldalról lehajtott az út mellett található kerékpárútra, ahol korlátnak ütközött, végül a füves-fás-bokros területen állt meg.

Tamásiban egy férfi a Szabadság utcai parkolóban állította le az autóját, de a járművet nem rögzítette megfelelően, az elgurult és egy ott parkoló autónak ütközött.

Dombóváron egy vásárosdombói férfi közlekedett Peugeot típusú tehergépkocsival a Tóth Ede utcán a Kórház tó irányából az Árpád utca irányába. A Tóth Ede utca és a Kölcsey utca kereszteződésében a neki jobbról, egy, a védett úton érkező Suzuki Swift részére nem adta meg az elsőbbséget, így nekiütközött.

 

Jelzett a szonda

A közúti ellenőrzések során, három ittas vezetővel szemben intézkedtek az egyenruhások. Első esetben 100.000 forintos közigazgatási bírságot és nyolc büntetőpontot szabtak ki a kollégák, míg a másik két sofőr ellen büntető feljelentést tettek és felfüggesztették vezetési jogosultságukat.