A képeket látva, csoda, hogy nem történt tragédia. Árokba hajtott egy terepjáró személygépkocsi a minap  Nagykónyinál, a 6508-as számú út második kilométerénél.

A jármű egyetlen utasát a tamási önkormányzati és a dombóvári hivatásos tűzoltók szabadították ki feszítővágó segítségével. A mentőszolgálat kivizsgálás céljából kórházba szállította a sofőrt.


Nem pihentek a tűzoltók

Nyolc műszaki mentéshez és egy tűzesethez riasztották ezen kívül őket. 
Szalagkorlátnak ütközött egy személygépkocsi Pakson, az M6 autópálya Budapest irányába. A  paksi hivatásos tűzoltók áramtalanították a járművet. 

Mintegy 5 négyzetméteren égett egy családi ház tetőszerkezete és a födém egy része Sárpilisen, a Kossuth Lajos utcában. A tűzesethez a szekszárdi hivatásos tűzoltókat riasztották. Lakosságvédelmi intézkedésre nem került sor.
Csőtörés miatt elöntötte a víz egy családi ház szuterénjét csütörtökön Madocsán, a Kishegy utcában. Szivattyúztak a Paksi tűzoltók. 

Árokba hajtott egy személyautó Tamási és Iregszemcse között, a 65-ös számú főúton. Tamási önkormányzati tűzoltói áramtalanították a járművet, amelynek utasai önállóan hagyták el a gépkocsi utasteret.

(Fotó: Dombóvári Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság)