Cikkünk frissítése óta eltelt 11 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Az osztrák vasúttársaság hálózatán végzett karbantartási munkálatok miatt augusztus 12-től 31-ig jelentős módosítások várják az utazóközönséget. Mielőtt elindulnál a bőröndjeiddel, tájékozódj!

Budapest-Győr-Hegyeshalom

A vonatok többsége az eredeti menetrendjéhez képest Bécs felé korábban, Budapest felé később, valamint rövidített útvonalon közlekedik.

"A menetrendi változások a belföldi vonatok közlekedését – néhány kivétellel – nem érintik"

– tájákoztat a MÁV.

A Budapestről Bécs felé közlekedő Railjet express vonatok az eredeti menetrendjükhöz képest harminc perccel korábban, napközben Budapest-Kelenföldről indulnak. A Kálmán Imre EuroNight az eredeti menetrendjéhez képest ugyancsak harminc perccel korábban, 20.10-kor indul a Keleti pályaudvarról. A Bécs felől Budapestre közlekedő Railjet express vonatok, valamint a Kálmán Imre EuroNight eredeti menetrendjeikhez képest harminc perccel később közlekednek. A Railjetek napközben csak Budapest-Kelenföldig közlekednek. Augusztus 13-15. és 19-21. között az első Budapestre tartó Railjet egy órával korábban, a Kálmán Imre EuroNight pedig másfél órával később közlekedik.

A változásban érintett vonatok menetrendje a https://mavinform.hu/hegyeshalmivonal webhelyen érhető el.

(forrás: vg.hu/mti, fotó: illusztráció, pixabay)