E mellett négy anyagi káros baleset adott munkát a rend őreinek.

Kismányok térségében egy autós közlekedett Bonyhád felé, amikor egy balra ívelő kanyarban megcsúszott. Elvesztette uralmát a járműve felett, átsodródott a szemközti forgalmi sávba, majd felborult. Az autó vezetője könnyebben sérült meg.
Egy kerékpáros közlekedett Dunaföldváron a Puskás utcában, amikor az útkereszteződésben az "Elsőbbségadás kötelező" jelzőtábla jelzése ellenére nem adott elsőbbséget egy autósnak, és nekiütközött a kocsi tükrének, majd elesett. A biciklis könnyebben megsérült.  

Egy esetben vadak szaladtak egy autónak Kéty térségében. 

Egy figyelmetlen autós Zombán túl közel haladt el egy parkoló jármű mellett, és a tükrét megrongálta. Szekszárdon két baleset is történt a hétvégén. Az egyik alkalommal egy autós nem a megfelelő sebességgel közlekedett, emiatt történt az ütközés. Egy másik esetben az elsőbbségi szabályok megsértése miatt következett be a baleset.

Szökésben lévő fiatalokat fogtak el

Nem is egyet. A hétvégén az egyenruhások kilenc kiskorút fogtak el, akik vagy otthonról, vagy valamelyik vármegyében levő nevelőotthonból mentek el engedély nélkül. Mindannyiukat visszavitték lakóhelyükre. Három körözött személyt – egy 29 éves szekszárdi nőt, egy 26 éves faddi és egy 34 éves dombóvári férfit – fogtak el, akiket a bíróság keresett. Mindhármukat börtönbe vitték. A hétvégén több olyan embert is előállították az egyenruhások, akik nem fizették be a kiszabott bírságot, melyet elzárásra változtattak át. 

Az előállítottak mindegyike kifizette a pénzbüntetést, ezért szabadon távozhattak a rendőrségről.

A hétvégén egy ittas sofőrrel szemben is intézkedtek Tolna vármegye útjain. Egy helyi, 69 éves lakost ellenőriztek a dombóvári rendőrök, akinél a szonda ittasságot jelzett. A férfit további mintavételre előállították. Ellene büntetőeljárást indítottak ittas járművezetés miatt, és a vezetői engedélyét is elvették.