Cikkünk frissítése óta eltelt 11 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A szekszárdi rendőrök rövid időn belül elfogták azt a 26 éves dunaszentgyörgyi férfit, aki Szekszárdon több gépkocsit tört fel, és azokból nagy értékű használati tárgyakat lopott el a napokban.

Több bejelentést kaptak a rend őrei

Arról arról, hogy Szekszárdon a Tartsay Vilmos lakótelepen és a Szövetség utcában több autót feltörtek, volt amelyiknek még a kilincsét is megrongálták a közelmúltban.  

Rövid időn belül kiderült, hogy a környéken, akkor még ismeretlen tettes legalább öt kocsit nyitott ki vagy akart kinyitni.

Kettőből sikerült is több értékes tárgyat, laptopot, e-rollert és drónt is elvinnie. Rövid időn belül azonosították a gépkocsifeltörőt, és a közelben el is fogták a 26 éves dunaszentgyörgyi férfit.

Először tagadott

De később maga mutatta meg, hogy hova rejtette el az ellopott értékeket. A férfi a rendőri intézkedés során többször is összefüggéstelenül beszélt, ezért alkoholszondás vizsgálatnak vetették alá, mely negatív lett. A kábítószerre elvégzett gyorsteszt azonban több szerre is pozitív értéket mutatott.

A gépkocsifeltörőt többrendbeli lopás bűntett elkövetése miatt hallgatták ki gyanúsítottként a szekszárdi nyomozók. A férfi elismerte a gépkocsifeltöréseket. Vele szemben további eljárás indul amiatt is, mert feltehetően kábítószert fogyasztott.