Cikkünk frissítése óta eltelt 11 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Vagyis vészesen közeleg az ATOMfutás! Kevesebb, mint egy hónap múlva újra találkoznak a kihívás szerelmesei Pakson az ATOMfutás és BrutálATOM-on!

Gondolkozz Zöldben!

"Az eddigi sikeres versenyeink mellett a legbüszkébbek arra vagyunk, hogy 2023. évtől mi is a POHÁRMENTES VERSENYEK családjához tartozunk. Nem fogunk egyből beszigorítani, DE szeretnénk megkérni minden versenyzőt, hogy aki teheti hozza magával a tavaly ajándékba kapott soft poharát, mellyel gyorsan és gördülékenyen tud frissíteni."

Az esemény közösségi oldalán az is olvasható, hogy számítani kell arra – nár több ballont helyeznek majd ki a szervezők -,hogy a pontok elején lévő asztalok telítettek lesznek

"ilyenkor javasoljuk fuss tovább olyan asztalhoz, ahol nincsenek. Kérjük, hogy az útvonal közepét hagyjátok szabadon az olyan futóknak, akik nem szeretnének utántölteni, hanem frissítés nélkül haladnának majd át az állomáson!"

(fotó: a program Facebook oldala)