Cikkünk frissítése óta eltelt 3 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Az est címében szereplő kérdőjel nem a véletlen eredménye: egy nagyon is releváns kérdést jelöl.  Ezt próbálja kifejteni az a program, mely Szekszárdon, a Művészetek Házába várja a kultúra iránt érdeklődőket.

Csötönyi László, Szekszárd Megyei Jogú Város Önkormányzata Közgyűlése Kultúra, Civil szervezetek, Városmarketing Bizottságának elnöke köszönti a megjelenteket, majd Kemény István, Korsós Gergő, Locker Dávid, Wirth Imre beszélget a megjelentekkel, elhangzanak saját verseik. 

  • Kemény István 1961-ben született Budapesten. József Attila-díjas költő, író. A Digitális Irodalmi Akadémia tagja.
  • Wirth Imre 1964-ben született Budapesten. Kemény Zsigmond-díjas költő, író, muzeológus.
  • Locker Dávid 1998-ban született Szatmárnémetiben. Móricz Zsigmond-ösztöndíjas költő, kritikus. Az ELTE BTK Magyar Irodalom- és Kultúratudományi Intézet doktorandusza. Első, Beszédkényszer című kötete idén márciusban jelenik meg a Prae Kiadó gondozásában.
  • Korsós Gergő 2000-ben született Szekszárdon. Móricz Zsigmond-ösztöndíjas költő. Az ELTE német nyelv, irodalom, és kultúra mesterszakának hallgatója.

A belépés díjtalan, de regisztrációhoz kötött. 

Regisztrációs jegyek igényelhetők a Babits Mihály Kulturális Központ jegypénztárában, valamint a szekszárdi Tourinform Irodában (Szekszárd, Garay tér 17.).

(címlap fotó: illusztráció, pixabay)