Budapesten az Ikarus Stadionban szervezték meg a Belügyminisztérium Országos Atlétika Bajnokságát. Kovács Krisztián r. hadnagy harmadik, Noé Attila r. törzszászlós pedig a negyedik helyen végzett.

A verseny célja a sportolási lehetőség biztosításával segíteni Belügyminisztérium dolgozóinak fizikai aktivitását és az egészségmegőrzést.

A rendezvényen a Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányságot két fő képviselte.

Kovács Krisztián r. hadnagy, a Szekszárdi Rendőrkapitányság szolgálatparancsnoka és Noé Attila r. törzszászlós a Bonyhádi Rendőrkapitányság baleset-helyszínelője képviselte.


1500 méteres síkfutás

Ebben indultak vármegyénk rendőrei. A 35 és 49 év közötti férfiak között. A 25 fős mezőnyben  kiemelkedő teljesítményt nyújtottak.

Kovács Krisztián alig öt másodperccel maradt le az aranyéremről, végül 4 perc 44,97 másodperces idővel harmadik lett. Mögötte, a negyedik helyen futott Noé Attila 4 perc 51,77 másodperces idővel.A megmérettetés fővédnöke dr. Pintér Sándor belügyminiszter, védnökei pedig dr. Tóth Tamás bv. altábornagy, a büntetés-végrehajtás országos parancsnoka és dr. Varga Péter r. dandártábornok, a Magyar Rendészeti Sportszövetég ügyvezető elnöke, a Győr-Moson-Sopron vármegye rendőrfőkapitánya.

(forrás, fotó: police.hu)